Over Helder

All-in
Unifocale bril

€ 199

All-in
Relax bril

€ 269

All-in
Multifocale bril

€ 329

We make it clear

De vraag die wij het meest gesteld krijgen is: “Hoe kan het voor deze prijs?”, dit leggen wij u graag uit.

Een bril met onze kwaliteitsstandaard is alleen te vinden bij de ‘lokale opticien’, daar betaalt u dan ook vaak een hele hoge prijs voor. De multifocale glazen zoals wij ze leveren kosten al gauw 800 euro per paar. Dit komt omdat lokale opticiens met relatief weinig verkochte brillen de huur, het personeel en de apparatuur moeten betalen. Deze kosten moeten allemaal worden doorberekend in de prijs van het lage aantal verkochte brillen.

Helder Opticiens verkoopt brillen in veel grotere aantallen waardoor deze kosten per bril veel lager liggen. Dit voordeel steken wij niet in onze eigen zak maar ziet u terug in de brilprijs.

 

De grote bril-ketens zijn in handen van investeringsmaatschappijen. Ook deze ketens verkopen natuurlijk heel -veel brillen. Het verschil is dat ze naast de extreme marketingkosten voor radio-, tv- en internetreclame, ook wat moeten overhouden voor de investeerders. Hierdoor daalt vaak de kwaliteit en wordt er met ‘upselling’ gewerkt. Dat wil zeggen: u lokken voor een lage prijs of met gratis brillen en zodra u in de winkel bent de bril(len) proberen zo duur mogelijk te maken.

Helder Opticiens is een lokale speler die werkt met eerlijke en vaste prijzen voor een all-in bril. Dit is ongeacht uw sterkte en inclusief alle mogelijke gewenste opties. Wij rekenen geen toeslagen voor hoge sterkten, cylinders, prisma’s, gekleurde of meekleurende glazen. Dat vinden wij wel zo helder!

Wie zijn wij

Helder Opticiens is begonnen in 2016 in Dordrecht, en werd opgericht door Wiljo en Jurjen Tiele, twee broers die vol passie en trots het bedrijf runnen. Terwijl Jurjen zich vooral richt op het inkopen van te gekke monturen en het bewaken van de kwaliteit, is Wiljo met name bezig met verbeteren van de software en het bedrijf organisatorisch op gang te houden. Jurjen kunt u regelmatig op de winkelvloer tegenkomen en Wiljo is voornamelijk op het hoofdkantoor in Dordrecht te vinden.

Onze missie is heel eenvoudig: het aanbieden van een bril met de hoogst mogelijke kwaliteit voor een eerlijke lage prijs.

Eigen atelier

Wij slijpen al onze brillenglazen zelf. Dit doen wij omdat wij voor kwaliteit gaan. Onze medewerkers slijpen voor u persoonlijk de glazen. Zij begrijpen dat u kritisch bent en gaan dus altijd voor het beste resultaat. Zijn de brillenglazen niet op voorraad in de winkel? Dan wordt het montuur opgestuurd naar het hoofdkantoor in Dordrecht.

Hier komt de bril terecht bij Johan, hij zorgt er voor dat de perfecte glazen voor het gekozen montuur worden besteld. Zodra deze maatwerk-glazen binnen komen zijn ze bij Stephen in de juiste handen. Stephen is een echte ‘Pietje precies’. Al 35 jaar is het slijpen van brillenglazen zijn lust en zijn leven. Hij gaat altijd voor 100% en zorgt er voor dat uw glazen zo precies mogelijk in uw montuur komen.

Onze vestigingen

Kom langs bij een van onze winkels

Helder Hellevoetsluis

Struytse Hoeck 315
3223 DE Hellevoetsluis

Meer informatie

Helder Hellevoetsluis
Voorstraat 264, 3311 ET Dordrecht

Struytse Hoeck 315
3223 DE Hellevoetsluis

Meer informatie

Direction

Helder Oosterhout

Arendshof 19
4901 LG Oosterhout

Meer informatie

Helder Oosterhout
Arendshof 19, 4901 LG Oosterhout, Nederland

Arendshof 19
4901 LG Oosterhout

Meer informatie

Direction

Helder Rotterdam

Keizerswaard 87
3078 AL Rotterdam

Meer informatie

Helder Rotterdam
Keizerswaard 87, 3078 AL Rotterdam, Nederland

Keizerswaard 87
3078 AL Rotterdam

Meer informatie

Direction

Helder Dordrecht

Voorstraat 264
3311 ET Dordrecht

Meer informatie

Helder Dordrecht
Voorstraat 264, 3311 ET Dordrecht, Nederland

Voorstraat 264
3311 ET Dordrecht

Meer informatie

Direction