Onze glazen

All-in
=
écht
All-in

Al onze maatwerk brillenglazen kopen wij in bij Shamir, een dochter van Essilor. U bent hiermee gegarandeerd van een topkwaliteit glas, u zult dus nooit genoegen hoeven te nemen met minder dan u gewend bent. Naast de hoge kwaliteit staat deze leverancier vooral bekend om zijn innovatie. Of u nu op zoek bent naar Unifocale, Multifocale, Beeldscherm of Relax-glazen, bij Helder Opticiens bent u aan het juiste adres.

Unifocale glazen

Unifocale brillenglazen zijn glazen met een enkele sterkte. Ze worden ook wel ‘enkelvoudige glazen’ genoemd. Deze glazen zijn bedoeld voor mensen die een bril voor alleen veraf of alleen voor lezen nodig hebben.

De meeste unifocale glazen hebben we in onze winkel op voorraad liggen. Hierdoor kunnen we in veel gevallen een bril met unifocale glazen dezelfde dag nog af hebben!

Alle brillen met unifocale glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €199. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Multifocale glazen

Multifocale brillenglazen zijn glazen met meerdere sterkten. Ze worden ook wel ‘varifocale, varilux of varifocus glazen’ genoemd. Deze glazen zijn bedoeld voor mensen die een bril voor zowel veraf als dichtbij nodig hebben. In de meeste gevallen zijn multifocale glazen dan de meest praktische en esthetische oplossing.

Bij Helder krijgt u altijd de beste multifocale glazen. Dat wil zeggen een zeer breed kijk- en leesdeel en zo min mogelijk vervormingen aan de randen van de glazen. Bent u al drager van multifocale glazen? Dan hoeft u zich dus geen zorgen te maken, u krijgt altijd een gelijkwaardig of beter multifocaal glas dan u gewend bent.

Alle brillen met multifocale glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €329. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Beeldschermglazen

Beeldschermglazen zijn glazen met meerdere sterkten, net zoals multifocale glazen. Het grootste verschil is dat ze volledig zijn ingericht om comfortabel op uw beeldscherm te kijken. Waar bij multifocale glazen het ‘beeldscherm gedeelte’ halverwege in het glas zit, is dit bij beeldschermglazen bovenin geplaatst. De gehele bovenkant van het brillenglas biedt excellent zicht op uw scherm. Onderin zit een extra breed gedeelte om te kunnen lezen. Werkt u meer dan 2 uur per dag achter een beeldscherm? Dan raden wij u aan dit glas te proberen, de kans is groot dat u nooit meer anders wilt!

Alle brillen met beeldschermglazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €329. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Relax™ glazen

Relax™ glazen zijn glazen bedoeld voor mensen tussen de 20 en 42 jaar oud. Hoe wij tegenwoordig onze dag invullen legt veel stress op onze ogen. Smartphones, laptops, tablets en computers, al deze gadgets zijn heel praktisch en noodzakelijk maar vragen ook veel energie van onze ogen. Vooral het veel wisselen tussen het kijken op een scherm en kijken naar een verdere afstand brengt stress op de oogspieren.

Gelukkig heeft Shamir dé oplossing bedacht: Relax™ glazen! Deze glazen hebben een geavanceerde opbouw waarbij uw ogen een extra ‘steuntje in de rug’ krijgen.

Alle brillen met Relax™ glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €269. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Glasopties

Al onze brillenglazen zijn standaard voorzien van een superontspiegeling, vuilafstotende laag, kraswerende laag en dunnere glazen. Verder kunt u zelf kiezen voor eventuele andere glasopties. Ook deze zijn zonder extra kosten.

Superontspiegeling UV

standaard op alle glazen

Deze coating zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk hinderlijke reflecties ziet. Wij leveren altijd een Glacier coating van Shamir, deze ontspiegeling is aan beide zijden voorzien van een UV-filter met 100% UV bescherming.

Vuilafstotende laag

standaard op alle glazen

Dit is een hydrofobe coating die extreem glad is. Hierdoor zijn de glazen minder statisch en komen er geen moeilijk te verwijderen vingerafdrukken of watervlekken op de glazen. Deze coating wordt ook wel ‘Cleancoat’ genoemd.

Dunnere glazen

standaard op alle glazen

Wij maken uw glazen altijd mooi dun. Zodra uw sterkten en montuurkeuze bekend zijn selecteren wij voor u de beste glazen. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw bril zo comfortabel mogelijk kijkt zonder onnodig dikke glazen.

Kraswerende laag

standaard op alle glazen

Deze coating zorgt ervoor dat de krasgevoeligheid van de glazen af is. Uiteraard blijft goed onderhoud van uw bril een must om krassen te voorkomen.

Meekleurende glazen

Deze glazen kleuren donkerder zodra ze in contact komen met direct UV-licht, en kleuren dan tot ongeveer 70% op. Zodra u naar binnen gaat kleuren de glazen binnen enkele minuten weer terug. Ideaal voor in de zomermaanden of tijdens het fietsen en wandelen. Ze zijn minder geschikt voor in de auto omdat ze achter glas niet goed opkleuren.

Zonneglazen

Bijna alle glazen zijn ook te verkrijgen als een zonneglas. Hiermee beschermt u uw ogen tegen hinderlijk licht en schadelijke straling van de zon. Zonneglazen zijn te krijgen in vele kleuren en vaak wel tot 95% kleuring. Samen met een bril met heldere glazen is dit de ideale oplossing om altijd beschermd te zijn tegen de zon

Maak een afspraak

Kies het filiaal bij jou in de buurt

Dordrecht

Hellevoetsluis

Oosterhout

Helder Rotterdam Keizerswaard

Rotterdam